Bizonyára nem ez az első angol tanulásról szóló weboldal, amin jársz, de remélem nem is az utolsó (hiszen az élet többek között az élethosszig tartó tanulásról szól!). Az angol nyelv elsajátításának számtalan módja van. Lehet, hogy Te is egy vagy a sok közül, akik már nagyon sokszor nekifutottak az angol nyelv tanulásának. Én bízom abban, hogy egy olyan megoldást mutathatok Neked, amivel a tanulást összekötheted a szórakozással.

Számomra nap nem telik el zene, és valamilyen fajta angol “gyakorlás” nélkül, ezért most ötvözöm a kettőt, és remélem, hogy Te is örömödet fogod lelni benne.

A zenés angollal olyan tudást szerezhetsz meg, amit most még nem is gondolsz. Észre sem fogod venni és az angol szavak a dallamokkal együtt a füledbe másznak majd :).

Jó tanulást és kellemes időtöltést kívánok Neked!

Rólam:

Gyerekkorom óta életem része az angol nyelvtanulás. Az iskolai oktatáson kívül én is megtapasztaltam, hogy milyenek a magánórák, a nyelvtanfolyamok, ezért tapasztalatból tudom, milyen az, ha egy tanár csak velem foglalkozik, illetve ha van rajtam kívül 5-8 ember. Bizonyos módszerek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy most itt ülhetek, de némelyektől csak néhány lépést tettem előre. Azért nem mondom, hogy semmit, mert minden módszer megismerésével nyerünk valamit.

Az utóbbi években szerencsém volt magántanulókat tanítani, de megtapasztaltam azt is, milyen egy 8-10 főből álló felnőtt csoporttal foglalkozni. A tanítás mellett fordításokkal is foglalkozom, és ha csak tehetem, a zenével töltöm ki a szabad időmet.

Szintén hasznos tanács: ha csak teheted, nézz filmet, sorozatot, angolul magyar felirattal, vagy magyarul angol felirattal, hiszen észrevétlenül tanulhatsz eközben is. Tudásom egy részét én is ennek köszönhetem.