“Az eddigi tapasztalatom nagyon pozitiv! Vidám, oldott légkörben, szinte játékosan tanulunk, és szinte észre sem vesszük, hogy mit is csinálunk, csak ragadnak ránk a szavak. A kis létszám külön előny! Van sikerélmény, mert van dicséret! Én 47 éves fejjel fogtam bele, biztos vagyok abban, hogy a fiataloknak, akiknek sokkal jobban fog még az agyuk sokkal eredményesebbek! Mégegyszer köszönöm Heni!”
Ny. Kati

“Jól csak a zenés angollal tanul az ember! 🙂 Mindenkinek ajánlom figyelmébe a zenés angol oktatást! Ilyen egyszerűen és szívesen még sohasem tanultam az angolt! Mióta zenés angol oktatásra járok, és nem angol órákra, azóta szeretem tanulni az angolt! Ilyen eddig még nem volt! A zenés angoltól egyszerűbben és érthetőbben nem lehet angolt tanulni. Örülök, hogy megismerkedtem Henivel és az ő saját rendszerével!”
Ny. Edina

“Fiatal létemre hamar bele szerettem volna vágni a középfokú nyelvvizsga megszerzésébe, és az akkori tudásomat szerettem volna kibővíteni plusz dolgokkal, amire Heni tanított meg. Sokat javított a kiejtésemen, mert eléggé lehetett érezni, hogy “magyar állampolgár” vagyok. Szókincsem nagyon gazdag lett Heni által. “
H. János

“Két éve élek kint Londonban, ahová nulla nyelvtudással jöttem ki, de az idők során ragadt rám a nyelv. De Heni segítségével elkezdtük nyelvtanilag helyére tenni a dolgokat és végre az alapjaitól tanulhatom a nyelvet és meg is értem.”
V. Jenő

“Többször kezdtem neki az angol nyelv tanulásának kisebb nagyobb sikerrel. Heni megszerettette velem a nyelvtanulást és a nyelvtani részeket olyan szinten értette meg, illetve sajátítottam el az Ő tanítási módszerével, amit mástól SOHA SEM kaptam meg. A közvetlen, egyszerű és érthető technikájával a lehető legközelebb kerültem az angol nyelv középfokához, mint valaha. Köszönet érte Heninek :)”
P. Szilvi